Emile Ratelband woedend op Rob Geus

De toch al niet zo beste verstandhouding tussen Emile Ratelband en Rob Geus heeft een dieptepunt bereikt. Rob Geus organiseerde bij hem thuis een reünie voor alle deelnemers van De Schat van De Oranje, maar Emile kreeg geen uitnodiging...

„Ik begrijp er niets van dat ik niet ben uitgenodigd”, zegt de positiveitsgoeroe verontwaardigd in de Telegraaf. De keurmeester is zich echter van geen kwaad bewust. Hij had gewoon zin in een gezellig feestje; maar zat niet te wachten op de gezelschap van Emile. „Ik heb gewoon een aantal mensen uitgenodigd met wie ik op dat eiland een band heb opgebouwd. Emile behoorde niet tot die mensen. Zo langzamerhand weet iedereen toch wel dat hij zeker niet mijn vriend is. Ik moet hem dan ook niet in mijn huis hebben. Hij is daar niet welkom.”

Thomas Berge
Emile moest uiteindelijk van Nadia Palesa Poeschmann vernemen dat hij niet was uitgenodigd. „Ik wist helemaal van niets, totdat ik een sms’je kreeg van fotomodel Nadia, waarin stond dat het hartstikke gezellig was en ze vroeg waarom ik er niet was. Zou gezellig zijn geweest als je erbij was schreef ze.” Meneer Ratelband was niet de enige die ontbrak tijdens de reünie bij Rob thuis. Ook Thomas Berge was niet van de partij. Maar hij had afgezegd omdat hij moest optreden.

Finale
Aanstaande vrijdag bereikt De Schat van De Oranje haar finale en wordt duidelijk wie 35.000 euro mee naar huis neemt. Mocht dat Emile Ratelband zijn, dan kan hij in ieder geval zijn tong uitsteken naar Rob Geus en alle andere collega's die hem niet op hun feestje wilde hebben.

Reageren