Exit Van der Vorst

Ewout Genemans neemt Verslaafd! over van Peter van der Vorst

4 juli 2019 08:57 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© Julian Bakkum
Ewout Genemans neemt het RTL-programma Verslaafd! over van Peter van der Vorst. De blonde tv-maker presenteert komend seizoen de helft van de afleveringen.

In RTL Boulevard liet Genemans woensdag weten er trots op te zijn dat hij de RTL-hit van Van der Vorst overneemt. "Ik vind het een grote eer om de laatste zes afleveringen van Peter over te nemen. Verslaafd is een bijzonder programma."

Programmadirecteur RTL

De eerste zes afleveringen neemt Peter nog wel zelf voor zijn rekening. Dat hij zelf niet verder gaat komt doordat hij tegenwoordig ook directeur is van RTL. In februari nam hij die functie over van de al eerder opgestapte Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk. Door deze nieuwe functie stopt Van der Vorst in januari 2020 helemaal met presenteren. 

Van Zoop naar de sloppenwijk

Ewout Genemans werd bekend als acteur in de jeugdserie Zoop, maar is tegenwoordig presentator en programmamaker. Als producent werkte hij aan programma's als Ex on the beach voor MTV en Dream School voor NTR. Als presentator was hij recent bij RTL 5 te zien met Beruchte gevangenissen en Beruchte sloppenwijken

In Verslaafd zal Genemans net als Peter van der Vorst het afkicktraject volgen van iemand die verslaafd is.

Meer over