Finale

Expeditie Robinson viert 20e verjaardag in Utrecht

18 oktober 2019 11:26 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© RTL

Expeditie Robinson bestaat dit seizoen 20 jaar en viert dat op 15 december met een extra feestelijk live-finalefeest. Dat vindt plaats in Utrecht.

 

De grote finale van Expeditie Robinson is nu al een paar jaar live te volgen vanuit een grote zaal in Nederland. Dit jaar is gekozen voor de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Op 15 december wordt daar niet alleen de finale bekeken, ook viert het programma daar haar 20-jarig bestaan.

Nicolette en Kaj live

In de Werkspoorkathedraal is plaats voor 2000 fans, maar de finale is daarnaast ook live te zien in 19 Pathé-bioscopen door heel Nederland. In die zalen zien fans straks de finale, maar ook exclusieve beelden uit het programma. Kaarten voor het evenement kosten maar liefst 29,50, maar dan zie je wel Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels in het echt. De tickets voor de bioscoopzalen zijn met 15 euro een stuk goedkoper.

Eric de Munck

Welke expeditieleden er op 15 december in de finale staan, is nog een verrassing; het seizoen is immers nog in volle gang. Elke zondagavond lees je in het Televizier-liveblog van Eric de Munck wat er zoal gebeurde op de eilanden van het RTL 4-programma.

Meer over