Filemon Wesselink is vader

Presentator Filemon Wesselink is vader geworden van een dochter. Dat heeft hij via een smsje aan zijn werkgever BNN laten weten.

Hoe het kindje heet, is nog niet bekend. Wel dat Filemon érg blij is met de gezinsuitbreiding.

'Grootste verantwoordelijkheid'
"Ik ben een zeer gelukkig vader en kan niet wachten om de grootste verantwoordelijkheid in mijn leven op me te nemen", liet de vader volgens persbureau Novum weten.

En: "Ze is net zo mooi en lief als haar moeder."

Voorbereidingen getroffen
Aanvankelijk was Filemon nog wel wat nerveus voor zijn (toen nog) aanstaande vaderschap, en bereidde hij zich zo goed mogelijk voor. Tegen De Telegraaf zei hij eerder al eens: "Ik ben al twee keer mee naar een zwangerschapscursus geweest en verslind boeken over de bevalling en opvoeden."

Qua voorbereidingen heeft hij overigens ook een groter optrekje gezocht. De 30-jarige voormalige rebel verkocht zijn appartement in Amsterdam en heeft naar verluid een groter huis met een tuin gekocht.

De man die ooit stijf van de drugs bij het BNN-programma Spuiten en slikken aan tafel zat, is nu dus opeens verantwoordelijk voor een pril leven. Of zijn vaderschap in de toekomst te merken gaat zijn in zijn presentatiegedrag, blijft dus nog even afwachten.

Reageren