Film Gooische vrouwen definitief

Er komt definitief een verfilming van de dramaserie Gooische vrouwen, dat laat Linda de Mol weten in De Telegraaf. De financiering is rond en aan het script wordt hard gewerkt door de drama-afdeling van producent Talpa.

Linda: "In augustus gaan we beginnen met de opnames voor de Gooische vrouwen-film. √Čn we gaan Annet Malherbe (die de rol van Willemijn speelt in de serie, red.) terugvragen zodat we de hele cast van de serie voor de film compleet hebben."

Linda en regisseuse Will Koopman werken samen aan het nieuwe project. De twee zijn geen onbekenden voor elkaar: ze zaten ook achter de oorspronkelijke serie en de boekverfilming Terug naar de kust. Beiden zijn bovendien verantwoordelijk voor de afdeling Talpa Drama, dat zich enkel richt op het produceren van dramaseries en films.

Volwaardige afsluiter
De film van Gooische vrouwen moet de grote afsluiter worden van de tv-serie, waarmee eind vorig jaar na vijf succesvolle seizoenen werd gestopt. Linda zou naar eigen zeggen erop toezien dat de speelfilm veel meer wordt dan een uitgebreide aflevering, zoals bijvoorbeeld de Sex and the city-film uit 2008 wordt verweten.

Reageren