Friends in romantische sferen

Flink wat relationele ontwikkelingen in de voormalige cast van de serie Friends. Acteur David Schwimmer, Ross in Friends, gaat trouwen. Actrice Jennifer Aniston, Rachel in de serie, ontkent juist dat ze een beginnende relatie heeft.

Een woordvoerder van de nu 43-jarige Schwimmer bevestigde het op handen zijnde huwelijk tegen Entertainment Weekly.

De gelukkige bruid is de 24-jarige fotografe Joe Buckman, die Schwimmer leerde kennen tijdens opnames van een film in Londen. Precieze details over de bruiloft zijn verder nog niet bekend.

Niks aan de hand
Terwijl Ross in het huwelijkbootje stapt, lijkt Rachel er juist vandaan te willen blijven. De actrice zou volgens geruchten een relatie hebben met acteur Gerard Butler.

Of althans, dat beeld ontstond door Butler zelf. Die wakkerde de geruchten aan door tegen een verslaggever van People magazine te zeggen dat Aniston 'familie was'. Om precies te zijn zei Gerard: "Ik ben letterlijk deel van haar familie geworden." Al corrigeerde ook hij zichzelf later: "Ik ben voor haar verjaardag naar Mexico afgereisd. Iedereen vat dat verkeerd op, maar we zijn gewoon hele goede vrienden."

Aniston zelf doet ondertussen ook niet erg hard haar best om de relatie te ontkennen. "Gerard is grappig en knap, een zeer fijne combinatie", zo zei de actrice tijdens de premiere van de film Bounty Hunter, waar zij en Butler samen in spelen. Maar, zo blijven de twee benadrukken: ze hebben géén relatie...

Reageren