Gaan Sylvie en Rafael van der Vaart scheiden?

Rafael van der Vaart kreeg vandaag zijn eigen glossy, Rafael gepresenteerd. Daarom zat hij bij De Wereld Draait Door.

Maar Matthijs van Nieuwkerk vroeg helemaal niets over de scheidingsgeruchten die de ronde doen. Eerder op de avond werden Sylvie en Rafael wel naar de kwestie gevraagd in RTL Boulevard. Daar zeiden ze opnieuw dat het flauwekul is.

Party
Roddelblad Party beweert deze week in een artikel dat Rafael en Sylvie uit elkaar zijn. Direct daarna ontkende de woordvoerder van het stel  alles ook al: „Het is de grootste onzin. Het gaat hartstikke goed. Het is een schande dat het blad geen hoor- en wederhoor heeft gepleegd. Hier zijn juridische stappen aan verbonden.” Eerder reageerde Sylvie zelf iets luchtiger al via twitter: 'Preparing for Let's Dance! En lieve allemaal, het is welk blad ook alweer? Oh ja, de Party! Haha, effe serieus... Kus!!!”.

Vriendenkring
Volgens Party zou het stel al zo ver heen zijn dat een scheiding onafwendbaar is: "Volgens een bron uit de vriendenkring van Sylvie is er van echte genegenheid tussen haar en Rafael al lange tijd geen sprake meer. Sterker, op dit moment zou er achter de schermen door advocaten al een maand hard worden gewerkt aan een overeenkomst, die hen na het beëindigen van hun huwelijk, dat in gemeenschap van goederen zou zijn gesloten, allebei goed achter zal laten."

EK
Het stel, dat sinds 2005 getrouwd is, zou bewust nog even willen wachten wachten met de bekendmaking tot het EK voetbal voorbij is zodat Raf niet zo veel negatieve publiciteit over zich heen krijgt tijdens in een periode dat hij zich moet concentreren op de bal.

De Wereld Draait Door, 19.30 uur, Ned. 3

Reageren