Game of Thrones-acteurs openen tentoonstelling

De Game of Thrones-acteurs Masie Williams, Liam Cunningham en Alfie Allen komen op 18 mei naar Nederland om de tentoonstelling te openen. 

Speciaal voor de opening van Game of Thrones: The Exhibition komen de sterren naar Nederland. Maisie Williams speelt in GOT de brutale tienerdochter Arya Stark. Liam Cunningham vertolkt de rol van Davos Seaworth en probeert koning Baratheon te beschermen tegen de manipulatieve priesteres Melisander (gespeeld door Carice van Houten). Alfie Allen, de broer van zangeres Lily Allen, is Theon Greyjoy in de serie. Het is nog onduidelijk of Carice van Houten aanwezig zal zijn.

Game of Thrones: The Exhibition

Op 18 mei is Amsterdam de 4e stad die de tentoonstelling aandoet. Op 19, 20, 25, 26 en 27 mei opent de Posthoornkerk te Amsterdam gratis haar deuren voor het publiek. De collectie bestaat uit: Kostuums, rekwisieten, bepantsering, wapens, een replica van de ijzeren troon en de Blackwater Bay Interactive Experience. In de Blackwater Bay Experience kunnen fans door middel van een game zelf meedoen in de strijd die voorafging aan de seizoensfinale van het tweede seizoen.

Kijk hieronder voor een voorproefje van de voorstelling

Reageren