Game of Thrones-actrice Lena Heady in geldproblemen

De 39-jarige Game of Thrones-ster heeft nog minder dan 5 dollar op haar rekening staan volgens juridische documenten. In GOT speelt Lena de rol van koningin Cersei Lannister.

Vorig jaar strandde het 5-jarige huwelijk tussen Lena Heady en haar man Peter Loughran en sindsdien gaat het wat minder goed met de actrice. De Amerikaanse website TMZ heeft juridische documenten uit de scheidingszaak bemachtigd en daaruit blijkt dat de actrice compleet blut is. Het koppel heeft nog 46.000 euro aan belasting te goed uit de tijd dat ze nog getrouwd waren en Heady wil daar zo snel mogelijk aanspraak op maken.

Lena Heady leeft van leningen

In de documenten laat ze weten dat ze haar zoontje en zichzelf onderhoudt door verschillende leningen en op korte termijn geen acteerwerk heeft. De actrice wil zo snel mogelijk 6.000 euro op haar rekening gestort krijgen zodat ze weer voor haar zoontje kan zorgen.

Nieuw seizoen van Game of Thrones

Gisteren meldde Televizier nog dat er een 4e seizoen van Game of Thrones komt. Dat zou dus de nodige inkomsten moeten genereren voor Lena. Ook werd bekend dat de uitermate populaire serie Game of Thrones, veelvuldig illegaal gedownload word. “Ik zou het eigenlijk niet moeten zeggen maar het is een soort compliment”, liet Michael Lombardo, ‘president of programming’ van HBO, weten aan Entertainment Weekly.

Reageren