Game of Thrones tentoonstelling komt naar Nederland

In mei komt de expositie van ’s werelds populairste tv-serie naar Nederland. Fans kunnen een exclusief kijkje nemen in de Game of Thrones-wereld Westeros.

De expositie is op 19, 20, 25, 26 en 27 mei gratis te bezoeken in de Posthoornkerk te Amsterdam. De collectie bestaat uit: Kostuums, rekwisieten, bepantsering, wapens, een replica van de ijzeren troon en de Blackwater Bay Interactive Experience. In de Blackwater Bay Experience kunnen fans door middel van een game zelf meedoen in de strijd die voorafging aan de seizoensfinale van het tweede seizoen.

De Game of Thrones Expositie

De rondreizende expositie is de eerste in zijn soort en is het eindresultaat van een samenwerking tussen HBO en HBO Nederland. De expositie focust op de belangrijkste personages uit de vijf nobele huizen: Stark, Lannister, Targaryen, Baratheon en Greyjoy . In de expositie worden meer dan 70 oorspronkelijke voorwerpen uit de 3 seizoenen tentoongesteld.

De gratis toegankelijke Game of Thrones tentoonstelling is geopend op 19, 20, 25, 26 en 27 mei tussen 10:00 en 18:00 uur en bevindt zich in de Posthoornkerk op de Haarlemmerstraat te Amsterdam.

Reageren