Game of Thrones: The Exhibition goed bezocht

Ruim 7.000 bezoekers hebben de tentoonstelling van Game of Thrones bezocht in het paasweekend en dat leidde tot lange wachtrijen.

Sommige gegadigden moesten zelfs 2 tot 3 uur wachten voordat ze een glimp konden opvangen van de ijzeren troon. Dat er zoveel mensen op afkwamen geeft maar weer eens aan hoe populaire de serie Game of Thrones is. De tentoonstelling werd op 18 mei geopend door Game of Thrones-acteurs Maisie Williams, Carice van Houten en Liam Cunningham.

Kijk onderaan in de afbeeldingengallerij voor foto's van diverse objecten!

Game of Thrones: The Exhibition

De expositie nog op 23, 24, 25, 26 en 27 mei gratis te bezoeken in de Posthoornkerk te Amsterdam. Reserveren is niet nodig, maar er zullen vanwege veiligheidsredenen niet meer dan 150 mensen tegelijk naar binnen mogen.

De General Manager HBO Nederland, Jaap Bruijnen, noemt de tentoonstelling 'een daverend succes'. “Hoewel we weten dat Game of Thrones ook in Nederland erg populair is, hadden we een zodanig grote opkomst niet verwacht”. Vanwege de grote belangstelling is de tenoonstelling ook op donderdag 23 en vrijdag 24 mei geopend.

De collectie bestaat uit: Kostuums, rekwisieten, bepantsering, wapens, een replica van de ijzeren troon en de Blackwater Bay Interactive Experience. In de Blackwater Bay Experience kunnen fans door middel van een game zelf meedoen in de strijd die voorafging aan de seizoensfinale van het tweede seizoen.

 

Reageren