Geen nieuw seizoen Over de vloer

Presentatoren en zangers Gerard Joling en Gordon zijn benaderd voor een nieuw seizoen van Over de vloer, maar hebben beiden afzonderlijk laten weten voorlopig niet mee te werken aan een nieuwe reeks van de serie. We hoeven de dramaqueens echter niet te missen...

Over de vloer werd voor het eerst uitgezonden in 2005. In het programma draaiden Toppers Gerard en Gordon onvoorbereid een aantal dagen mee in een bedrijf, vereniging of gezin. Bijvoorbeeld bij Volendamse palingvissers, dierenpark Emmen en de NS.

De serie stond garant voor veel vuilbekkerij, drama, hilariteit en gevleugelde uitspraken als "ik heb er geen kracht meer voor", "ik ben gebroken" en "met gierende banden."

Andere projecten
Na drie seizoenen Over de vloer houden Geer en Goor het voorlopig voor gezien.

SBS-presentator Gerard zegt dat het een eer is dat hij is gevraagd, maar dat zijn agenda momenteel vol is. Joling grapt: "we moeten eerst maar eens tot mei zien te komen zonder kleerscheuren." In mei treedt hij samen met Gordon en collega-Toppers René Froger en Jeroen van der Boom op in de Amsterdam Arena.

X-factor jurylid Gordon wil geen afleiding: "Ik wil met één ding bezig zijn: muziek. X Factor heeft met het vak te maken en ik ga een album opnemen."

Reageren