Gehakt van Wilma Nanninga

Vanavond is Wilma Nanninga (52) te gast in het AVRO-programma Gehaktdag. De koningin van de roddelpers wordt verguisd om haar werk en bewonderd om haar imposante borsten. Wat kunnen we verwachten van de satirische ode die de roddeljournaliste vanavond voor haar kiezen krijgt?

Wilma heeft van sleaze and dirt haar beroep gemaakt als hoofdredactrice van de Privé-pagina van De Telegraaf.

Ex-Lama Tijl Beckand grijpt de kans aan om persoonlijk een aantal vette roddels over de journaliste te verspreiden en komiek Harry Glotzbach onthult kort en bondig 'het geheim' achter Wilma's carrière. Schrijver Kluun presenteert zijn ongezouten commentaar en voormalig tv-presentatrice Manon Thomas doet eveneens een duit in het zakje.

Horace Cohen bekent dat ook hij graag op Pagina Privé wil komen te staan en onthult zich als Wilma's lang verloren kind, waar Wilma wel een verdonderend antwoord op weet.

Je sok kwijt?
Onze eigen columnist en cabaretier Joep van Deudekom - in de woorden van Wilma eigenlijk 'te goed' om zich te lenen voor een programma als Gehakdag - weet ons te vertellen dat de sympathieke journaliste er zelf hartelijk om kon lachen.

Een opmerkelijke, maar zeer terecht opmerking kwam van de kant van Wilma's echtgenoot Alexander van der Meulen. Mensen verguizen enerzijds zijn vrouw over wat ze over hen schrijft, maar bellen haar anderzijds af en aan over hun iedere scheet. Alles om maar in De Telegraaf te komen. Bericht aan Ben Cramer: als je je sok kwijt bent, grijp dan eens niet naar de telefoon!

Reageren