Gordon aangevallen op straat

Het waren heel wat angstige minuutjes voor Gordon. De zanger is het slachtoffer geworden van homogeweld en werd op klaarlichte dag aangevallen door een groepje jongens.

De Marokkaanse jongens liepen op Gordon af, gaven hem een duw en maakten hem uit voor ‘vuile kankerhomo’. Ook dreigden ze de zanger ‘af te maken’. Goor durft nu pas te vertellen over zijn angstige ervaring en gaf een onthullend interview in weekblad Privé.

Politiek
Gordon is zeer ontzet dat dit in zijn geliefde en tolerante Amsterdam kan gebeuren. Hij is zo van slag dat hij het hier niet bij wil laten: „Ik ga de politiek in!” Bovendien is het voor de zanger niet de eerste keer dat hij wordt aangevallen. Het is de tweede keer in een half jaar tijd dat hij te maken krijgt met homogeweld. Bleef het de eerste keer nog bij een scheldpartij; nu moest Goor het ook lichamelijk ontgelden.

Hysterisch
„Ik stond vlak bij de Dam bij een steegje te wachten op een vriendin. Er kwam een groepje aan dat me herkende en meteen begon te schreeuwen en dreigen. Ik hoorde dat geschreeuw achter me en kreeg ineens een beuk! Ik viel naar voren en terwijl ik al op de grond lag, werd het allemaal nog dreigender. Maar ik had geluk. Net op dat moment kwam er politie aan. Ik ben door het oog van de naald gekropen, hysterisch was het”, vertelt Gordon openhartig in het interview.

Reageren