Gordon bewondert Wilfried de Jong

Voor het programma 24 uur met... bracht Gordon een etmaal door met Wilfried de Jong. In een compleet van de buitenwereld afgesloten ruimte sprak Gordon openhartig over zijn privéleven. De Topper is erg te spreken over zijn deelname en denkt dat er door de uitzending anders naar hem wordt gekeken.

"Ik heb altijd vertrouwen gehad in het feit dat op een dag alles zou keren en dat men mij iets beter zou begrijpen en leren kennen", schrijft hij in een dankwoord op zijn website.

Beeldvorming
De blonde Topper is zich ervan bewust dat sommige programma's niet hebben bijgedragen aan een positieve beeldvorming van hem, en is dan ook blij met alle positieve reacties.

Bewondering
Daarnaast laat de zanger weten diep respect te hebben voor de presentator van 24 uur met.... "Mijn bewondering voor Wilfried. Door mij op deze manier te interviewen, waardoor je je zo ongelofelijk thuis voelt en daarmee dus open."

Vooroordelen
Wilfried de Jong zei eerder in de NCRV gids dat hij denkt dat je iemand niet écht kent van wat je op televisie ziet. "Er bestaan heel vaak vooroordelen."

Wellicht heeft Gordon met zijn deelname aan 24 uur met... die vooroordelen voorgoed weggenomen?

Reageren