Gordon gaat van ellende op wereldreis

28 mei 2013 10:18 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Gordon gaat in december in zijn eentje een wereldreis maken, de zanger is klaar met alle ellende. "Het lijkt wel alsof ik de ellende aan mijn kont heb hangen”, aldus de entertainer.

"Ik moet weg, kan er niet meer tegen hier", vertelt de zanger openhartig in de Telegraaf. "Het lijkt wel alsof ik de ellende aan mijn kont heb hangen. Maar ik kap ermee. Ik ben naar RTL gegaan en heb drie maanden verlof opgenomen. Ik ga op wereldreis!" Het gaat de zanger de laatste tijd niet voor de wind: Ruzie met de ex-leden van LA The Voices, gezondheidsproblemen en getuige zijn van een moord gaat de zanger niet in de koude kleren zitten. "Wanneer wordt het eens normaal in mijn leven?", vraagt hij zich af. "Echt, ik weet niet hoeveel ik nog kan hebben."

Weg met Oud & Nieuw

Gordon viert de jaarwisseling in Australië. "Daarna reis ik door naar Nieuw-Zeeland, Bora Bora, Hawaï, Los Angeles, waar ik ben uitgenodigd voor de Oscaruitreiking, en dan door naar Cuba, Panama, Suriname en Buenos Aires." Om vervolgens terug te keren in Amsterdam. "Als ik dán niet los kom van al die toestanden hier, weet ik het ook niet meer."

O Sole Mio

De zanger en presentator kan niet wachten totdat hij lekker alleen weg is. "Ben ik ook niemand verantwoording schuldig. Bovendien ga ik allerlei vrienden bezoeken en onderweg zullen er heus wel mensen aanhaken. Ik tel af totdat ik hier even de boel de boel kan laten." Het is niet de eerste keer dat de zanger alleen op reis gaat, de vorige keer is hem goed bevallen.

Schietpartij Scheepvaartmuseum

Vooral de schietpartij van zaterdagavond in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam heeft er bij Gordon ‘flink ingehakt’. "Ik was voor het eerst sinds mijn herstel na de oververmoeidheid weer in Amsterdam op stap. En dan wordt er pal naast ons iemand van de planeet geschoten. Het is niet te geloven wat drank en drugs aan agressie kunnen losmaken."

Meer over