Gordon is liefdesdokter (update: én presenteert The voice)

Gordon (41) gaat een nieuw liefdesprogramma presenteren bij RTL 4, dat vertelt de zanger en presentator in De Telegraaf. De Topper schreef al het boek 'De Liefde, gids voor het gebroken hart', maar gaat nu ook in de praktijk mensen bijstaan op moeilijke momenten in hun relatie.

Update 31-03-10
The voice

RTL heeft grootste plannen met Gordon. Showbizz-verslaggever Albert Verlinde vertelde bij Q-music dat Gordon het muziekprogramma The voice gaat presenteren bij RTL 4.

Albert: "Dat hoor ik in de wandelgangen. Dat komt uit Amerika en is een soort talentenjacht, maar dan heel anders.

Daarin worden hele goede stemmen begeleid om superartiesten te worden. Daar zouden ook John Ewbank en Marco Borsato bij betrokken zijn. Er wordt hard aan gewerkt."

----
Oorspronkelijke bericht 30-03-10

Hulp in de liefde
De opzet doet sterk denken aan dat van BNN's Loverboys. Mensen die moeite hebben om hun droompartner de liefde te verklaren kunnen rekenen op de hulp van Gordon en zijn 'hulpverleners'. Maar ook diegenen die niet het lef hebben om persoonlijk een punt te zetten achter hun relatie.

"Ik rijd in een ambulance met een groot hart door Nederland", vertelt Gordon. "Ik heb een psycholoog bij me of een seksuoloog, precies wat nodig is om een relatie te redden. Maar ik ga op verzoek ook liefdes beëindigen."

Eerste hulp
Gordon: "Je moet je voorstellen dat ik aanbel en dat de betrokkene een brief van zijn aanstaande ex krijgt die hij dan moet voorlezen. Ik sta meteen paraat om eerste hulp bij liefdesverdriet toe te passen. Onderschat niet wat een impact dat kan hebben. Maar wij zijn er met allerlei hulpverleners helemaal klaar voor."

Weddingplanner
Volgens liefdesdokter Gordon wordt het een serieus programma: "Ik wil mensen echt helpen. Ik denk trouwens dat vooral jonge mensen gebruik maken van de Ik maak het uit-rubriek. Mannen of vrouwen die jaren bij elkaar zijn, zullen mij eerder benaderen om als liefdesdokter op te treden. En ik doe natuurlijk ook liefdesaanzoeken, ik wil zelfs als weddingplanner aan de gang. We gaan in op alle aspecten van het mooiste gevoel wat er bestaat."

Ervaringsdeskundige
Gordon, die nu een relatie heeft met de 23-jarige Raoul, is naar eigen zeggen 'ervaringsdeskundige' op het gebied van relaties: "Ik ben mijn veertigste levensjaar gepasseerd en ik heb al zes relaties achter de rug. Ik heb heel wat afgehuild en soms ben ik om af te reageren ook heel wild met drank en seks gaan leven.

Ik heb dus geleerd dat je dat niet moet doen. Wat mij steeds heeft geholpen, is sporten, want dan maak je het geluksstofje endorfine aan, gezond leven en tot jezelf komen. Je moet ook van jezelf houden om gelukkig te kunnen zijn in een relatie."

Het is niet bekend wanneer we Gordon's nieuwe programma op televisie kunnen verwachten.

Reageren