Gordon noemt favoriet na derde liveshow Holland's got talent

Na de derde liveshow van Holland's got talent is jurylid Gordon er wel overuit. Hij weet precies wie zijn favoriet is: de dansgroep Looney Tunes.

"Wat zou het heerlijk zijn om een keer een dansact te laten winnen", liet Gordon zich ontvallen tijdens de derde liveshow die door 1,9 miljoen mensen werd bekeken. 

Looney Tunes favoriet
De vorige edities van Holland's Got Talent werden stuk voor stuk door zangers gewonnen, als het aan Gordon ligt komt daar in dit vijfde seizoen verandering in. Zijn favoriet is dan ook het vierkoppige Looney Tunes dat tijdens de tweede liveshow de meeste stemmen van het publiek kreeg. Naast Gordon is ook collega-jurylid en choreograaf Dan Karaty te porren voor een winnende dansgroep, onthulde presentator Robert ten Brink.

Winnaars derde liveshow
Of Looney Tunes daadwerkelijk dit seizoen van Holland's Got Talent gaat winnen, wordt pas duidelijk tijdens de finale op 1 juni. Ze krijgen in ieder geval stevige concurrentie op dansgebied, want de winnaars van liveshow drie zijn óók twee dansgroepen: DDF Crew en The Ruggeds.  

Reageren