Gordon ontvangt BN'ers in Zweedse villa

8 mei 2012 10:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Al jaren geleden liet Gordon weten graag een nieuwe hippe Villa Felderhof te willen maken. Met Gordons Gastfornuis op RTL 4 is het eindelijk zo ver.

Hij vertelt in het AD dat hij BN'ers en hun partner ontvangt in een villa bij Stockholm: „Ze blijven drie dagen en worden bijvoorbeeld tijdens het koken geconfronteerd met videofragmenten uit hun carrière. Aan het eind van het verblijf schrijf ik als afscheidsgroet een liedje voor mijn gasten.”

Bloot geven
En Gordon vliegt ze dus eigenhandig met een watervliegtuig richting de villa. Eerst was het de bedoeling dat Gordon de mensen bij hem thuis zou laten komen, maar dat idee heeft hij laten varen. „Ik weet uit ervaring als logé in Villa Felderhof dat mensen zich meer bloot geven als ze buiten hun eigen omgeving zijn.”

Villa Heukeroth
Eerst had Gordon plannen om het programma Villa Heukeroth (zijn achternaam) te noemen, omdat dat zo 'op de naam van een seksboerderij lijkt'. Die naam is niet door de ballotage gekomen. Welke gasten naar Stockholm zullen afreizen wil Gordon nog niet verklappen, wel dat het mensen zijn die 'je niet bij mij in huis verwacht.' Gordons Gastfornhuis start in augustus op RTL 4. 

Meer over