Gordon Ramsay versus Jensen

Het nieuwe seizoen Jensen! trapt donderdag af met een heftig interview. Het interview met televisiekok Gordon Ramsay is volgens presentator Robert Jensen de heftigste die hij ooit heeft afgenomen. "Het interview liep compleet uit de hand!" Schrijft Robert Jensen op zijn website snafu.nl.

Ook een woordvoerster van RTL 5 vertelt dat de opnames redelijk pittig waren: "Robert Jensen en Ramsay staan bekend om hun pittige uitspraken en houden zich dan ook niet in.

De twee mannen gaan elkaar een uur lang keihard verbaal te lijf en de ene gevatte opmerking volgt de andere. Daarnaast blijft geen enkel onderwerp onbesproken."

Low-life
Zo praat Gordon openlijk over de schandalen waarbij hij betrokken is geweest. In Australië beledigde de chefkok een tv-presentratrice dusdanig dat de Australische premier Rudd hem "een nieuwe vorm van low-life" noemde. Maar Gordon vertelt ook over zijn privé-leven en over de zakelijke malaise waar hij zich inmiddels uit heeft gewerkt. Gordon werd beschuldigd er meerdere affaires op na te houden en zijn zakenimperium ging bijna ten onder.

Botox boy
Beide heren zijn niet op hun mondje gevallen. Zo maakt Robert continu verwijzingen naar de plastische chirurgie die zijn gast heeft ondergaan. Maar daar heeft de Hell's kitchen-kok wel van terug: "Hij moet meer salades eten, die fat fucker! En hij noemde mij 'Botox boy'!"

Volgens de zender wordt met dit interview de toon gezet voor de nieuwe reeks Jensen! "Op geheel eigen wijze legt de presentator het vuur aan de schenen van zijn gast en maakt hij eigenzinnige tv zoals alleen hij dat kan."

Reageren