Gordon ruilt zangcarrière in voor tv-werk

Gorden is klaar met het zingen hij wil binnen 2 jaar definitief afscheid nemen van het zingen. “Ik heb er grote behoefte aan in de nabije toekomst een moment te kiezen dat ik kan zeggen 'nu is het mooi geweest'".

Gordon stopte laatst al met LA The Voices omdat hij naar eigen zeggen de groei van de band in de weg stond. De combinatie zingen en tv lijkt de zanger iets teveel te worden. "Ik zeg nooit nooit, maar ik heb er grote behoefte aan in de nabije toekomst een moment te kiezen dat ik kan zeggen 'nu is het mooi geweest'", laat Gordon in het AD weten. En wanner hij stopt wil hij nog een keertje volle zalen trekken. "Het wordt een soort afscheidstournee waarin ik met muziek en een gezonde dosis humor zal terugblikken op een kwart eeuw Gordon."

X Factor en Hotter Than My Daughter

De presentator van Hotter Than My Daughter geeft ook aan dat zijn tv-werk steeds meer tijd in beslag neemt. “De combinaties van programma's presenteren en ook nog eens bijna dagelijks op het podium te staan, trek ik echt niet meer." En om niet weer in het ziekenhuis te belanden, neemt Gordon binnen nu en 2 jaar een besluit.

Het maakt volgens Gordon niet uit

Ook heeft de entertainer het idee dat het niet uitmaakt wat je in Nederland als zanger doet. "Je wordt, terwijl je optredens uitverkocht zijn, amper op de radio gedraaid", aldus de zanger. "Met m'n theatershow geef ik mensen, die me wel willen horen, nog één keer de kans om te genieten."

Reageren