Gossip Girl-acteur pleegt zelfmoord

Acteur Nick Santino, die in 2011 een rolletje speelde in de serie 'Gossip Girl', heeft op zijn 47ste verjaardag zelfmoord gepleegd. De tv-ster beroofde zichzelf van het leven nadat hij zijn hond moest laten inslapen.

Uit zijn afscheidsbrief blijkt dat de dood van het beestje hem te veel werd. "Vandaag heb ik mijn beste vriend verraden", schreef hij.

Strenge regels
De acteur liet zijn geliefde pitbull Rocco inslapen vanwege aangescherpte reglementen in zijn appartementencomplex. Rocco mocht niet meer dan negen uur per dag alleen zijn en de lift was verboden terrein voor het dier.

Zielsverwant
Het treurige nieuws komt hard aan bij Santino's zus Catherine Schmidt. "Ik wist dat Rocco zijn zielsverwant was. Toch heeft hij niets verteld over zijn problemen. Triest", zegt ze in de New York Post. Ze laat weten dat Nick gecremeerd zal worden samen met zijn trouwe viervoeter.

Kleine rollen
De acteercarrière van Santino kwam nooit echt van de grond. Wel speelde hij veel kleine rollen in grote series, zoals NYPD Blue, All My Children, The Guiding Light en recentelijk Gossip Girl. Bekijk hier een kort overzicht van zijn acteerklussen.

Reageren