Haat en nijd tussen Ali B en Gordon in X Factor

Het is haat en nijd achter de schermen van X Factor. Juryleden Gordon en Ali B. kunnen elkaars bloed wel drinken. “Het wordt een keer vechten”, vertelt Candy Dulfer.

Gordon ergert zich mateloos aan Ali B. en ontplofte zelfs tijdens de audities. Ali B. laat volgens Gordon de meest kansloze kandidaten veel te lang op het podium staan. “Ik zit daar in zo'n jurykamer dus ik kan geen kant op, je kan niks en je moet het maar laten gebeuren. Ik begrijp dat het zijn eerste talentenjacht is, maar je moet wel keuzes maken.", aldus divo Gordon.

Ali B. vindt het onzin

Ali B. trekt zich niks aan van de woedeaanvallen van Gordon. "Ik begreep zijn kritiek maar het interesseert me geen reet", reageert de rapper. "Ik kan er niet mee gaan zitten. Kijk, als Angela wegloopt, vind ik het erg, of Candy, maar Gordon loopt al weg als iemand een scheet laat in het andere gebouw."

Volgens Candy loopt de boel uit de hand

Volgens Candy Dulfer gaat het helemaal de verkeerde kant op. "Het is haat en nijd achter de schermen. Het ging nog net goed, maar het wordt een keer vechten.", aldus de blonde saxofoniste.

Reageren