Harry de Winter leidt Het Gesprek

Producent, programmamaker en aandeelhouder Harry de Winter is benoemd tot algemeen en creatief directeur van de tv-zender Het Gesprek.

De Winter volgt daarmee Ruud Hendriks op, die de functie twee jaar vervulde. En aan Harry de taak om Het Gesprek inhoudelijk uit te gaan bouwen.

De Winter is enthousiast over zijn nieuwe baan, zo laat Het Gesprek weten. "(...) Nu wordt het zaak om ons te concentreren op de uitbouw van de programmering. Het is onze wens om Het Gesprek een thuisbasis voor jong en oud hoger opgeleid Nederland te maken. Ik wil proberen om binnen twee jaar een marktaandeel van 1% te halen, met een hoge selectiviteit.”

Zichtbaarheid
Vanaf september start Het Gesprek met een totaal vernieuwde programmering, een aantal nieuwe gezichten en een samenwerking met NRC Media. Deze week is een advertentiecampagne gestart in NRC Handelsblad en NRC Next, om de zichtbaarheid en de inhoud van Het Gesprek onder de aandacht te brengen.

In december vorig jaar namen Egeria en Het Gesprek NRC media over. Vanaf deze maand starten gesprekken tussen beide partijen over de toekomstige samenwerking.

Reageren