Hart in aktie

Natasja Froger is weer terug met een nieuwe reeks Hart in aktie. Ze helpt naar eigen zeggen met hart en ziel mee om mensen te helpen en bij te staan. ''Het is niks voor mij om toe te kijken terwijl anderen hard werken'', aldus Froger.

Vanavond heeft ze het druk genoeg met drie mensen die stuk voor stuk kampen met schrijnende problemen. Zo werd het dochtertje van Ingrid en Kees geboren met een spierziekte waardoor ze alleen maar kan liggen. Dat maakt gezellige gezinsuitstapjes tot een kwelling. Gelukkig weet Natasja raad.

Verrassing
Dan is het de beurt aan Lisette en haar moeder Mary die onlangs werd getroffen door een hersenbloeding. Mary’s vijftigste verjaardag komt er aan, maar ze is zelf fysiek niet in staat iets te organiseren. Natasja zet een mooi feest op poten én zorgt voor een verrassend cadeau.

Celine Dion
Tot slot laat ze de wens van de terminale kankerpatiënt Ruud in vervulling gaan. Ruud en zijn vrouw Gerda zijn weg van de muziek van Celine Dion en dankzij Hart in aktie mogen ze in Antwerpen de soundcheck van een van Celine’s optredens meemaken. En daar blijft het niet bij...

Reageren