Hawaii Five-O bij Veronica

Hawaii Five-O draait om een eliteteam dat de criminaliteit bestrijdt op het mooie en zonnige Hawaï. Voor de serie is een cast samengesteld die bestaat uit Alex O’Loughlin (Moonlight), Scott Caan (Ocean’s 11), Grace Park (Battlestar Galactica) en Daniel Dae Kim (Lost). 

Zon, zee, strand en surfplanken zijn de ingrediënten van de gloednieuwe misdaadserie Hawaii Five-0.

Het verhaal begint als detective Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) naar het eiland Oahu afreist om de moord op zijn vader te onderzoeken. Daar krijgt hij de taak om samen met een nieuw eliteteam de georganiseerde misdaad op Hawaï aan te pakken.

Team
Zijn team bestaat uit detective Danny “Danno” William, een agent die het vasteland heeft verruild voor Hawaï en Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim), een voormalig protegé van McGarretts vader. Tenslotte is er de bloedmooie Hawaïaanse Kono, die net klaar is met de politieschool.

Al vanaf het eerste moment komen zij in actie wanneer blijkt dat een wapenhandelaar zich op het eiland schuilhoudt. De zaak wordt persoonlijk als blijkt dat deze crimineel iets te maken heeft met de moord op McGarrets vader.

NCIS: Los Angeles
Direct na Hawaii Five-0 gaat het tweede seizoen van NCIS: Los Angeles van start. In dit nieuwe seizoen trekt de zware misdaad in Los Angeles aan waardoor het Special Projects-team van Hetty Lange hard moet optreden.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen verdwijnt een van de teamleden tijdens een undercoveractie, waardoor het team naast het politiecorps van Los Angeles moet werken aan een zaak over mensenhandel, witwaspraktijken en drugs.

Meer over:

Reageren