Het geruzie tussen Gordon en LA The Voices is over

Gordon en LA The Voices hebben na een aantal lange gesprekken en onderhandelingen de ruzie weer bijgelegd. Alles is nu weer koek en ei.

Alle heisa ontstond een paar maanden geleden. Gordon gaf aan dat hij zou stoppen met de zanggroep en dat was prima, totdat de goedlachse entertainer ziek werd en alle optreden moest stopzeggen. De ruzie escaleerde en Gordon zou zelfs naar de rechter gaan. “Ik stap er tussenuit, mijn advocaat gaat de zaak nu verder afwikkelen. Ik heb een contract, alles staat op papier. Het is nu aan de rechter”, vertelde Gordon eerder aan het AD. Gelukkig lijkt nu alles opgelost.

Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en de heren gaan door onder de naam LA The Voices. Gordon heeft geen verbintenis meer met de naam en beide partijen zijn blij met deze uitkomst.

De heren van LA The Voices reageren

LA The Voices meldt: "We hebben wellicht door niet goed te communiceren met Gordon misschien zelf de hand gehad in de ontstane problemen. Het is nooit onze bedoeling geweest om Gordon in een kwaad daglicht te stellen. Hij heeft zoveel voor ons gedaan en heeft ons uiteindelijk de kans gegeven om ons zo breed mogelijk presenteren. Het spijt ons dan ook zeer dat dit op deze manier in de media terecht is gekomen en hopen dat we dat vanaf nu op een positieve manier kunnen blijven doen zoals we tot voor kort altijd gedaan hebben en waar Gordon altijd naar heeft gestreefd.”

Gordon geeft ook een reactie

En Gordon zegt op zijn beurt ‘sorry’: "Ik heb me heel erg ongemakkelijk gevoeld bij de situatie. Ik heb de jongens altijd het beste gegund en om zo tegenover elkaar te staan is nimmer mijn bedoeling geweest. Het spijt mij dat ik de jongens heb teleurgesteld door het plotseling annuleren van de tournee maar aan ziek worden kan niemand wat doen. Ik hoop oprecht dat ze geweldige successen zullen blijven behouden en nog lang met elkaar zullen zingen. Ik zal stiekem meekijken van de zijlijn en trots wezen op wat ik ooit heb bedacht en neergezet.“

Reageren