Huwelijk Sander Lantinga

Televisiepresentator en 3FM-dj Sander Lantinga (33) gaat trouwen met zijn vriendin. Het was op vakantie in Nieuw-Zeeland dat hij zijn geliefde ten huwelijk vroeg. Het nieuws is enigszins laat aangekomen: radiozender 3FM meldt dat Sander al op oudejaarsdag 2009 op één knie ging.

In de Coen en Sander Show vertelde Sander: "Ik hou van haar en ik vind haar de leukste van de hele wereld. En ze heeft natuurlijk ja gezegd."

Dat er steeds minder mensen trouwen, maakt het voor de dj des te leuker: "Ik vind het stoer om in deze tijd iemand ten huwelijk te vragen."

Het is nog even wachten voordat de ringen worden uitgewisseld en het boeket door de lucht vliegt. Het huwelijk zal namelijk in de zomer van 2011 plaatsvinden.

Gehakt
Vrijdag om 20:30 uur is Sander te zien bij het programma Gehaktdag op Nederland 3. In navolging van Rita Verdonk en Tatjana Simic neemt hij plaats om met satire en sarcasme bekogeld te worden door komieken, collega's... en Pino.

De AVRO meldt dat Sander zelf in zijn weerwoord goed gehakt heeft kunnen maken van de andere BN'ers in de studio. Het bleef "nog lang onrustig in de studio."

Reageren