Invulling Meimaand Filmmaand

De maand mei staat bij Veronica ook dit jaar weer volledig in het teken van de MeiMaand Filmmaand. Filmliefhebbers kunnen zich te buiten gaan aan tientallen films.

Dit jaar is voor het eerst Daan Nieber (zie foto) als gezicht van de maand te zien. Hij is normaal ook te zien in Veronica's CQC. Nieber: "Als groot filmliefhebber vind ik het te gek om de Meimaand Filmmaand te mogen presenteren."

"Ik vind dat Veronica ook deze Meimaand Filmmaand weer met ijzersterke titels komt. Films boordevol spanning, humor, goed acteerwerk en mooie verhaallijnen. Kortom: films waarbij iedereen aan zijn trekken komt", aldus de filmfanaat.

Drive-in en feestjes
Dit jaar kan de filmkenner tijdens de Veronica Meimaand Filmmaand niet alleen genieten van veel films op tv. Tijdens de filmmaand opent de Amsterdam ArenA weer haar poorten voor de grootste Drive-in Première van Europa. Ruim 400 auto’s zullen zich klaarmaken om de film Prince of Persia: The Sands of Time te bekijken. Daarnaast worden door het hele land worden weer premièrefeesten georganiseerd, waarbij de nieuwste films te zien zijn in Pathé-bioscopen.

Reageren