Is Frits Sissing de Mol?

Er zijn nog vier kandidaten over en de spanning blijft maar stijgen: Wie is de mol? Frits Sissing is één van de laatste vier kandidaten in het populaire programma en hij geniet ervan, zo schrijft hij in zijn column in Avrobode.

Wil jij ook weten of Frits de mol is? Frits begrijpt het wel: "Ik zou het ook wel willen weten. (...) Wél leuk om te merken dat het zo leeft en dat iedereen alles wil weten."

De presentator heeft 'toevallige' black-outs wanneer hij weer eens gebeld wordt door kennissen die niet langer in onzekerheid kunnen leven: "Hoe lang ben ik weggeweest? Twee dagen? Een week? Drie weken? Ik weet het opeens niet meer. Hoe was Tokio? Geen idee.

Mijn geheugen laat me de afgelopen weken stelselmatig in de steek. Normaal mag iedereen veel van me weten, maar sinds begin dit jaar ben ik een gesloten boek."

Prachtig, die complottheorieën
"Wát een waanzinnig spel, wát zit het knap in elkaar en wát leeft het bij een grote schare fans! Prachtig om te zien hoe vooral op het internet de complottheorieën je om de oren vliegen. Sommige zitten dicht bij de waarheid; andere theorieën zijn weer te gek voor woorden.

Heerlijk om alleen met ons tienen nog een paar weken te weten hoe het écht zit. Pas eind maart, als de serie zijn ontknoping vindt, word ik weer normaal en mag iedereen alles aan mij vragen."

Frits zit samen met kandidaten Erik van der Hoff, Sanne Vogel en Kim Pieters nog in het spel.

Reageren