Ivo Niehe 35 jaar in het vak

Ivo Niehe (63) is alweer 35 jaar op televisie, reden voor de TROS om hem een contract van nog eens drie jaar aan te bieden, zo valt te lezen in De Telegraaf.

Donderdagmiddag werd de presentator geëerd door onder andere Joop van den Ende, Wibo van de Linde, Ron Brandsteder en Meneer Wijdbeens, het bekende typetje van André van Duin.

Ivo: "Ik blijk op de kop af 35 jaar op tv te zijn. Ongelooflijk! En ik heb bij de TROS weer een contract voor drie jaar mogen ondertekenen. Ik vind dat een enorm blijk van waardering."

Schijnwerper-schuw
Ivo geeft toe eerst wat 'bibberig' te zijn geweest toen hij merkte dat al zijn vrienden, familieleden en collega’s hem kwamen opwachten.

"Ik hoopte dat ik niet in Bananasplit terecht was gekomen. Ik kan de regie moeilijk uit handen geven. Ik kan niet tegen kritiek en nog minder tegen complimenten. Ik ben dus eigenlijk helemaal niet geschikt voor een leven in de schijnwerpers."

Ivo debuteerde in 1981 op de Nederlandse televisie met de TROS TV Show. In 2005 maakte hij een onsuccesvolle overstap naar Talpa, om een jaar later terug te keren bij de TROS.

Reageren