Jack Spijkerman in eerste 'My Parents'

Jack Spijkerman is aanstaande woensdag in de eerste aflevering van het nieuwe NET 5-programma My Parents Are Gonna Love You te zien. Onder het toeziend oog van verborgen camera's wordt Jack door de 34-jarige Anne als haar nieuwe liefde voorgesteld aan haar ouders. Dan verandert Jack ineens in een 'schoonzoon from hell'.

Als vader Henk, alias de Snor, en moeder Maria uitgenodigd worden voor een etentje bij de nieuwe vriend van Anne, hebben ze geen flauw idee wat hen die avond te wachten staat.

Oogappel
Terwijl in de riante villa de verborgen camera's op scherp staan, komen de nietsvermoedende ouders erachter dat Jack Spijkerman de nieuwe vlam van hun oogappel is. Aan het begin van de avond zijn Henk en Maria nog blij met het gezelschap van Jack en spelen ze gezellig met zijn allen een spelletje Kopspijkers.

Of toch niet?
Maar dan slaat de sfeer om en gedraagt Jack zich zeer parano├»de en blijkt hij het absoluut niet op kinderen te hebben. Dit terwijl Anne een dochtertje heeft, waar Henk en Maria verzot op zijn…

Katja Schuurman zal de ouders uiteindelijk verlossen en vertellen dat het een grap is. Naast Jack laten onder andere Johnny de Mol, Henkjan Smits en Patty Brard laten zich ook in hun rol als schoonzoon of schoondochter van hun slechtste kant zien.

Reageren