Jessica Alba werkt aan programma over tabloids

In een interview met de Britse Cosmopolitan zegt actrice Jessica Alba (28) samen met haar man Cash Warren (31) plannen te hebben voor een televisieprogramma over tabloids. Jessica is alle leugens en zwartmakerij zat. Het programma moet de leugens van roddelbladen aanpakken.

Jessica, bekend van films als Fantastic Four en Sin City, is zelf geen onbekende in het roddelnieuws.

Ze wordt net als vele andere sterren op de voet gevolgd door opdringerige fotografen en over haar relatie met Warren raakt de roddelpers maar niet uitgeschreven. Volgens Jessica maken de tabloids sterren het leven zuur.

Misselijkmakend
Voor de geboorte van haar dochter maakte ze zich erg kwaad om alle verhalen: "Ik werd soms zelf misselijk en zwoer wraak. Nu vind ik het gewoon enorme onzin die niet eens in de buurt van de waarheid komt."

De roddel dat haar man gezoend zou hebben met goede vriendin Lindsay Lohan was voor Jessica de druppel: "Lindsay heeft hier al zo lang mee te maken. Ze is een lieve meid. We spreken vaak af en praten uren over meidendingen."

In het nieuwe programma hoopt Jessica kritiek te leveren op de werkwijze van de roddelpers en de vele onzin-roddels te ontkrachten.

Reageren