John de Mol bij DWDD

Donderdagavond praat presentator Matthijs van Nieuwkerk met mediamagnaat John de Mol over de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisie.

John zal in de live-uitzending van De wereld draait door ook vooruitblikken op toekomstige, 'revolutionaire' programma-formats.

De miljardair zit ook aan tafel voor promotie van zijn televisieprogramma Ik hou van Holland, dat vanaf zaterdag weer van start gaat met een nieuw seizoen op RTL 4.

Over de grens
Vandaag werd ook bekend dat John's tv-bedrijf Talpa een deal is aangegaan met het Spaanse bedrijf Boomerang TV Group. Talpa wil haar formats ook in het buitenland op de televisie krijgen, waaronder dus Spanje. In december 2009 sloot Talpa al een deal met Shine France en vorige maand met het Amerikaanse Warner Horizon Television.

John hoopt formats als 'Daten in het donker', 'De Gouden Kooi', 'Lekker Slim' en ‘Ik Hou Van Holland’ ook in Spanje op televisie krijgen: "Boomerang is een van de meest creatieve producenten van het land. Het bedrijf sluit perfect aan bij het soort programma’s dat Talpa ontwikkelt."

Naast John zal op donderdag 4 maart ook de spraakmakende advocaat Theo Hiddema aan tafel plaatsnemen. Beau van Erven Dorens is tafelheer en de muziek wordt verzorgt door The Opposites en Candy Dulfer.

Reageren