Kanye West in realityserie van de Kardashians

Kim Kardashian heeft aangekondigd dat haar nieuwe vriend, hiphop-held Kanye West, volgend seizoen regelmatig op zal duiken in de serie Keeping Up With the Kardashians.

Daarin staat het glamourvolle leven van Kim, haar zussen Khloé en Kourtney en moeder Kris centraal. Waar de dames hun roem precies aan te danken hebben, is niet helemaal duidelijk, al lijkt het kluiten gewassen achterwerk van Kim de meeste aandacht op te eisen. Sinds maart is Kanye West ook dol op die kont en daarom mag hij niet ontbreken in het programma.

Bubbelbad
Kim, die nog maar gescheiden is van haar eerste man,  basketballer Kris Humphries, heeft wel geleerd van het verleden. Alle ellende van het 72-dagen durende huwelijk was te zien in het programma. Nu wil zel niet meer dat haar hele hebben en houden gefilmd wordt. „Ik zal niet samen met Kanye champagne drinken in een bubbelbad zoals m'n zus Khloé wel heeft gedaan. Maar als hij langskomt terwijl we met de familie zitten te eten, zal ik niet zeggen: 'stop de camera'. Maar in het verleden heb ik iets te veel van mezelf laten zien.”

Het zesde seizoen van Keeping Up With the Kardashians start zondag in de Verenigde Staten.

 

 

Reageren