Kirstie Alley en Patrick Swayze waren verliefd

6 november 2012 17:14 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Actrice Kirstie Alley heeft op de Amerikaanse televisie bekend dat ze tijdens de opnamen van de serie North & South in 1985 als een blok viel voor tegenspeler Patrick Swayze. En hij voor haar. 

Ze werden verliefd op elkaar en kregen een 'emotionele relatie'. Kirstie bezweert dat er verder niet gerommeld is onder de dekens. Ze deed de bekentenis in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight

Vonken

Kirstie en Patrick waren destijds beiden getrouwd. Kirstie met acteur Parker Stevenson van wie ze in 1997 scheidde en Patrick met Lisa, de vrouw met wie hij tot zijn dood in 2009 samen zou zijn. Volgens Kirstie vlogen vanaf dag 1 de vonken in het rond. Ze deden hun best om de wederzijdse aantrekkingskracht te negeren, maar er was geen houden aan. 

Dubbel slecht

Ondanks dat er geen seks aan te pas is gekomen vindt Kirstie zichzelf hartstikke fout. „Als je verliefd wordt op iemand terwijl je getrouwd bent, breng je niet alleen je eigen huwelijk, maar ook dat van die ander in gevaar. Het is dubbel zo slecht.”

Weduwe Lisa

Ondanks dat alles is Kirstie goed bevriend met de weduwe van Patrick Swayze. Ze sprak op haar verzoek zelfs op de begrafenis. Alleen heeft ze er geen idee van of Lisa iets wist van de verliefdheid.  

John Travolta

Eerder deze week verteld Kirstie in een ander interview al dat John Travolta de grootste liefde van haar leven was. „Ik moest vechten tegen de drang om weg te lopen en met John te trouwen.” Het duo werkte samen aan de film Look Who's Talking

 

Meer over