Kourtney Kardashian wordt wijzer

De Amerikaanse realityster Kourtney Kardashian houdt haar zoon Mason bewust buiten beeld voor de kijkers. Dat zei de actrice tegen het Amerikaanse tijdschrift People Magazine. Dat is opvallend, want de enige reden waarom People Magazine überhaupt met Kourtney praat, is omdat de dame in kwestie haar hele hebben en houden op straat gooit met realityprogramma's. 

Hoewel zoontje Mason wel al als baby te zien was in de eerdere realityserie van de hele familie Kardashian, Keeping Up With The Kardashians (uitgezonden op NET 5), is het jongetje niet meer te zien in de nieuwe serie die de realityster met haar zus krijgt. 

Gekkigheid
Kourtney: "Scott en ik hebben besloten hem niet te laten voorkomen in de show, dit seizoen. Hij kan zelf niet de beslissing maken of hij mee wil doen aan al deze gekkigheid."

Na 'Keeping Up', wat een wereldwijde hit werd, gingen de zusjes Kardashian ieder hun eigen weg. Kourtney en Kim gingen verder in de realityserie Kourtney & Kim Take Miami. Ondertussen kwam zoon Mason dus ter wereld, en ondertussen werd Kourtney zelf kennelijk ook wijzer. 

Big Apple
In de nieuwe show Kourtney & Kim Take New York maken de zusjes Kardashian de Big Apple onveilig en volgens Kourtney was dat niet te doen geweest voor kleine Mason.

"Ik denk dat we een goede beslissing hebben gemaakt om hem niet op te nemen in de show want het was erg hectisch en gekkenwerk zodra we het hotel verlieten. Er was overal paparazzi, dus we probeerden hem zoveel mogelijk te beschermen.

Kourtney is niet gek natuurlijk, en dekt zichzelf een beetje in als het gaat over Mason's toekomstige tv-carriere. "Ik denk dat we het per seizoen bekijken met Mason. We zien wel hoe het gaat en hoe we er ons dan over voelen."

Reageren