Kwartfinales KNVB-beker bij Veronica

Op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 januari brengt Veronica de samenvattingen van de kwartfinales. Daarnaast is de wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Groningen op woensdag live te zien. In deze bekerronde vindt tevens op de woensdagavond een spannende krachtmeting plaats tussen de nummer een en twee uit de Eredivisie, PSV en FC Twente. Naast deze topper speelt bekerhouder Ajax op donderdag tegen NAC Breda die zich 18 januari wist te plaatsen voor de kwartfinales.

Vanwege het winterweer in december konden vier wedstrijden in de achtste finales niet doorgaan. Deze wedstrijden zijn gisteravond ingehaald en daarmee zijn alle kwartfinalisten bekend.

FC Utrecht - FC Groningen live
FC Groningen had 18 januari grote moeite tegen de amateurs van SC Genemuiden, maar wist uiteindelijk de overwinning te pakken. Op woensdag 26 januari speelt FC Groningen uit tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd is live te zien bij Veronica vanaf 20.30 uur. Ook NAC Breda bereikte gisteren moeizaam de kwartfinales van de beker. De eredivisionist moet volgende week donderdag in de ArenA zien te winnen van titelhouder Ajax om zich te scharen onder de laatste vier.

Een lijst van de KNVB-beker uitzendingen:
KNVB-Beker: Samenvatting RKC Waalwijk - Noordwijk: dinsdag 25 januari vanaf 22.40 uur
KNVB Beker: Live Kwartfinale FC Utrecht – FC Groningen: woensdag 26 januari vanaf 20.30 uur
KNVB Beker: Samenvatting FC Twente – PSV: woensdag 26 januari vanaf 22.45 uur
KNVB Beker: Samenvatting Ajax – NAC Breda: donderdag 27 januari vanaf 22.45 uur

Reageren