Nieuw programma

'Lieve Frogers' laten wensen kijkers uitkomen

3 oktober 2019 13:31 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© ANP Kippa
René Froger, zijn vrouw Natasja en hun kinderen maken een nieuw programma voor RTL 4. In Lieve Frogers laat de familie wensen van kijkers uitkomen.

In RTL Boulevard vertelde Natasja Froger woensdag hoe zij en haar man René na de opnames van hun vorige programma Groeten uit 19xx tot dit programma-idee zijn gekomen. "Daarin zaten we met onze kinderen in een huis zonder computer of telefoon, zodat we echt op elkaar aan gewezen waren. Dat vonden we echt een feestje. De kijkers vonden het ook leuk, dus daar kwamen heel veel vragen uit. Met dit nieuwe programma als resultaat."

Trouwen met René

In Lieve Frogers mogen mensen allerlei wensen insturen die het gezin van de zanger vervolgens uit gaat proberen te laten komen. "Of je nu getrouwd wil worden door René, een keer wil vissen met onze zoons of je voetbalvereniging zoveel jaar bestaat en je dat met ons wil vieren; het kan allemaal", aldus Natasja Froger, die eerder op tv te zien was met programma's als Met open armen en Bonje met de buren. Samen met Angela Groothuizen en Caroline Tensen neemt Natasja ook komend seizoen van Five days inside voor haar rekening. 

Reality

Het gezin was ook benaderd voor een realityserie, maar daar hadden de Frogers volgens Natasja geen trek in. "Daar ben ik niet zo van. Ik wil altijd wel graag dat het ergens over gaat."

 

Meer over