Lieve Paul stopt écht (+ update)

Presentator en publiekslieveling Paul de Leeuw heeft donderdagoachtend in het radioprogramma van Giel Beelen bekend gemaakt dat hij per direct stopt met zijn programma Lieve Paul. Update 14.52 uur: maar Paul verdwijnt niet van de buis. Hij past het format van het programma aan en verandert de naam.

Zijn beslissing om te stoppen met Lieve Paul in de huidige vorm, volgt op eerdere verklaringen waarin hij aangaf dat Lieve Paul tijdens de huidige winterstop onder handen genomen zou worden.

Update 14.52 uur
Nu is dus bekend geworden dat Paul de winterstop heeft aangegrepen om eens kritisch naar Lieve Paul te kijken. En dat heeft ertoe geleid dat het programma op de schop gaat.

De naam Lieve Paul verdwijnt. De zaterdaguitzending van het programma gaat Zoveel x De Leeuw heten. De titel van zijn zondagavondshow luidt voortaan De Leeuw op zondag.

Over de inhoud van de uitzendingen is nog niets bekend, meldde een woordvoerster van de VARA donderdag: "'Paul de Leeuw pakt het weer heel anders aan. Over de invulling van de show wordt nog druk nagedacht."

Talkshow
Naast zijn eigen programma, werkt Paul ook aan andere zaken. Zo werd een tijd terug bekend dat Paul mogelijk een late-night talkshow gaat maken met Filemon Wesselink. Daarvoor gaat Paul nu vier pilots opnemen, om te kijken of het format voor de talkshow werkt. Een talkshow is een langgekoesterde wens van Paul.

Reageren