Loretta terug op tv

Niemand minder dan Loretta Schrijver wordt één van de gezichten van het presentatieduo van het terugkerende Koffietijd bij RTL 4! De oud-nieuwslezeres zal vanaf 5 april weer dagelijks op tv te zien zijn.

Haar tegenpool is, anders dan bij het oude Koffietijd, geen man. Het is presentatrice Quinty Trustfull, die vooral bekend is van programma's als Eigen huis en tuin en Ik kom bij je eten.

net als vroeger
Tussen 1994 en 2001 schreef Koffietijd geschiedenis als een van de eerste tv-programma's overdag dat flink wat kijkers trok. Het nieuwe Koffietijd zal dan ook niet veel anders van opzet zijn. Elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur ’s ochtends schuiven BN-ers aan bij Loretta en Quinty en wordt de kijker bijgepraat over uiteenlopende zaken.

Pijlers van het programma zijn net als vroeger lifestyle, huis en tuin, gezondheid en welzijn, mode en beauty, kunst en cultuur. Ook de sponsoren zullen nadrukkelijk aanwezig zijn. Zo komt de Nationale Postcode Loterij terug onder de noemer mens en natuur, is de Sponsor Bingo Loterij er voor gezondheid en welzijn en neemt de BankGiro Loterij de cultuur voor haar rekening. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.

Reageren