Maak kennis met de lellebellen van seizoen 2

De negen kandidaten van het tweede seizoen van Dames in de dop zijn stuk voor stuk uitgesproken meiden. De hoogste tijd dus om ze eens persoonlijk aan je voor te stellen! En zoals je ziet mogen we het woord dame voorlopig nog wel even achterwege laten.

Astrid
De twintigjarige Astrid drijft haar hele familie tot wanhoop met haar lompe gedrag en grote mond. Ze werkt bij de supermarkt op de broodafdeling en achter de kassa, maar is hard op zoek naar ander werk.
Astrid.jpg © Sander Stoepker
Ze gaat graag stappen en is dan niet vies van een drankje. Haar motto: een dag geen ruzie of feest is een dag niet geleefd.

Cherish
Cherish.jpg © Sander Stoepker
Deze 22-jarige meid is een geboren en getogen Hagenees. Stappen is voor haar pas echt leuk als er genoeg sterke drank is en er veel leuke jongens om haar heen hangen. Haar vrienden omschrijven haar als druk, wild, gek en lief. Toch is dit geen katje dat je zonder handschoenen kunt aanpakken.

Daisy
Daisy.jpg © Sander Stoepker
De Noord-Hollandse Daisy is 23 jaar en woont nu weer even bij haar ouders. Ze gaat namelijk over een paar weken in het tuinhuisje achter het huis van haar ouders wonen dat daar speciaal voor haar gebouwd is. Haar vrienden omschrijven haar als aso, arrogant, onbeleefd en sletterig. En dat is nou precies het imago waar Daisy iets aan wil doen. Ze vindt het na veertig foute vriendjes welletjes geweest en wil graag een nette dame worden.

José
Jose.jpg © Sander Stoepker
Lomp en onbenullig; zo omschrijft José zichzelf het liefst. Deze 24-jarige Twentse deerne heeft vijf zussen, maar de term ‘vrouwelijk’ komt in haar woordenboek niet voor. Ze doet aan biljarten, basketbal en vrouwsjouwen: een typisch Twentse sport waarbij haar vader een parcours aflegt met José op zijn rug. Ze werkt op kantoor en is allergisch voor uitkeringstrekkers. De weegschaal heeft José de deur uit gedaan en haar gewicht is topgeheim.

Michella
Michella.jpg © Sander Stoepker
Michella is met haar 28 jaar de oudste van de groep. Ze is geboren in de Arnhemse wijk Klarendal en dat is ook goed te horen. Ze heeft een hekel aan ‘kouwe kak’ en voelt zich niet thuis bij goed opgeleide mensen. Ze heeft een dochter die ze samen met haar moeder opvoedt. Michella is dol op Nederlandstalige muziek en drinkt het liefst Flugel, Stuiterballen (2/3 sambuca 1/3 bleu curaçao, behoorlijk sterk drankje!) en wodka.

Nancy
Nancy.jpg © Sander Stoepker
Nancy is 22 jaar en niet op haar mondje gevallen. In onvervalst Haags verkondigt ze luidkeels haar mening, of je die nou wil horen of niet. Ze heeft al eens geëxperimenteerd met vrouwen, is moeder van een dochter van vier en heeft een relatie met de vader van haar kind. Niet al te lang geleden belandde Nancy nog in een gevecht met een portier van een Haagse club.

Sandy
Sandy.jpg © Sander Stoepker
De achttienjarige Sandy werkt als telefonisch verkoper in een callcenter. Een andere baan zit er voor haar niet in. Hoe dat komt? Sandy is ervan overtuigd dat werkgevers alleen maar naar haar borsten kijken in plaats van naar haar cv. Deze lieve meid uit Oostzaan is romantisch aangelegd. Haar favoriete films zijn Grease, Belle en het beest en De kleine zeemeermin. Maar schijn bedriegt. Als de zon ondergaat trekt ze haar sexy outfit aan en gaat ze op jacht naar lekkere jongens.

Sharon
Sharon.jpg © Sander Stoepker
Sharon is twintig en een echte flapuit. Ze is een geboren en getogen Utrechtse en woont op zichzelf. Ze werkt (als ze zin heeft) in het vastgoedbedrijf van haar vader. Daarnaast houdt ze van paardrijden, fitness en feesten. Ze kreeg voor haar negentiende verjaardag een borstvergroting van haar vader. Koken heeft Sharon nog nooit gedaan. Dat hoeft ook niet, want haar favoriete eten is pizza en patat.

Susanne
suzanne.jpg © Sander Stoepker
Susanne is achttien en werkt als serveerster. Ze noemt zichzelf sociaal, rookt zware shag, is enig kind en woont nog bij haar ouders. Ze is al twee jaar trouw aan dezelfde vriend. In het weekend houdt Suzanne van een stevig potje ‘hakken’ in de plaatselijke disco.

Foto's: Sander Stoepker

Reageren