McSteamy een simpele Valentijn

Het is niet zo romantisch en spectaculair als gedacht. De vrouw van acteur Eric Dane, dokter McSteamy uit Grey's anatomy, kan deze Valentijn enkel op een valentijnskaart rekenen. Niet omdat haar man tekort schiet, maar op haar eigen verzoek.

Als het aan Eric lag, zou hij iets speciaals uitzoeken voor zijn vrouw Rebecca Gayheart. Maar de actrice wil het simpel houden: "Ze heeft nooit iets anders gewild dan een kaart van mij", vertelt Eric aan het Amerikaanse People.

"Ik vond dat eerst wel raar, want ik vind het juist leuk om iets uit te zoeken, maar zij zei: nee, wil een kaart."

Mislukte cake
De première van de film Valentine's Day, waarin Eric een rol vervult, vormde aanleiding voor het stel om herinneringen op te halen aan hun eerste Valentijnsdag samen: "We hebben samen een cake gebakken, weet je nog?", vroeg Dane aan zijn vrouw (...) Het was een chocoladecake met witte topping. Hij was een beetje mislukt, maar we hebben hem helemaal opgegeten."

Wildebras of familieman
Eind vorig jaar kwam Eric nog in opspraak vanwege een vermeende 'sekstape' waarin hij, zijn vrouw en én 'beautyqueen' Kari Ann Peniche te zien zouden zijn. Kort erna kwam een 'ongecensureerde' versie uit.

Het vaste familieleven staat echter om de hoek: in maart verwacht het koppel de geboorte van hun eerste kindje. Hoe het meisje gaat heten, besluiten ze pas nadat ze haar hebben gezien.

Reageren