Meer Zorro's gezocht

De AVRO zoekt meer mysterieus, mannelijk en sexy musicaltalent voor de strijd om de hoofdrol van Zorro. De inschrijftermijn voor Op zoek naar Zorro is verlengd tot net na Pasen. De omroep hoopt meer kandidaten te werven en ook talent aan te trekken uit onverwachte hoek.

"Tot nu toe melden zich goede acteurs en musicalsterren", vertelt persvoorlichter Christine Braun, "maar we hebben er meer nodig. We willen ook buiten het gebruikelijke circuit kijken. Mannen op schermclubs die als hobby zingen, of zo.

We weten zeker dat er in Nederland veel verborgen talent zit. We hebben haast. Hoewel de liveshows pas in ‘t najaar zijn, gaan we binnenkort aan de slag."

Droombaan
Volgens Panellid Pia Douwes staat de winnaar een hoop moois te wachten. Ze lacht: "Eeuwige roem en smachtende fans. Het is een superrol."

Zoals valt te lezen in De Telegraaf, vertolkt de hunk Laurent Ban in Frankrijk de rol van Zorro. "Het grootste voordeel van deze rol?" lacht hij. "Eh, dat je heel veel vrouwen kust en omhelst. En dat je je mannelijkheid kunt uitdrukken.

Ik schermde al, maar voor deze rol heb ik links- en rechtshandig leren schermen. Ik merk dat veel dames die sport inspirerend vinden. Je bent stoer, maar toch galant." De musicalster is inmiddels twintig kilo afgevallen. "Ik blijf lekker slank doordat ik twee├źnhalf uur over het podium aan het rennen ben."

Lees hier meer over Op zoek naar Zorro

Reageren