Mijn vriend Michael Jackson

Even geen mentalisme, telepathie en andere paranormale zaken voor Uri Geller. In deze documentaire vertelt de beroemde Israëlische lepelbuiger openhartig over zijn goede vriend Michael Jackson.

Aan de hand van exclusieve beelden uit zijn privécollectie laat Uri zien hoe hij de zanger kende. Hij was goed bevriend met de popster. "Ik wil de kant van Michael laten zien die mensen niet kenden. Michael was een ongelofelijk lieve en grappige man," aldus de mentalist.

De overleden zanger is onder meer te zien bij een bezoek aan een Engelse voetbalclub, tijdens een nachtje winkelen en als getuige op Uri's bruiloft.

Hypnotiserend
Uri meldt op zijn website: "We zullen Michael herinneren om zijn hartverwarmende liedjes, zijn adembenemende dansmoves, zijn aangrijpende teksten en zijn magnetische, hypnotiserende uitstraling.

We herinneren ons hoe hij de liefde aantrok van miljoenen fans en die om wist te zetten in pure muzikale energie. We zullen ons hem herinneren als icoon, idool en uniek fenomeen. en bovenal als de grootste 'Prince of Pop' die deze planeet ooit heeft gekend."

Reageren