NET 5 en Endemol komen met Secret Story

Vandaag rond de klok van 12 uur kwam er eindelijk een einde aan een periode van geheimzinnigheid. Na maanden van intensieve voorbereiding presenteerden NET 5 en Endemol het programma dat Nederland dit voorjaar moet gaan verrassen: Secret Story. 

In deze volgende stap van realitytelevisie verblijven 15 kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten 3 maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden.

Secret Story

Bart Boonstra en Renate Verbaan nemen de presentatie van de dagelijkse live uitzendingen en de wekelijkse live eliminatieshow voor hun rekening. Vanaf zondagavond 13 februari kan Nederland gaan meeleven én spelen met de kandidaten op Net5.

Kickoff

Secret Story gaat van start in een kick-off uitzending op zondagavond 13 februari die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Vanaf maandag 14 februari neemt Bart elke werkdag van 19.30 uur tot 20.30 uur de presentatie van de dagelijkse shows voor zijn rekening. Renate Verbaan geeft de kijkers in de liveshow op donderdag de kans een kandidaat naar huis te sturen.

Reageren