NET 5 komt met Cold Case seizoen 7

Majoor Moe Kitchener (Daniel Baldwin) keert vanaf zaterdag 13 maart op NET 5 terug in het nieuwe, zevende seizoen van crimeserie Cold Case.

In Cold Case doet detective Lilly Rush (Katheryn Morris) met haar team onderzoek naar misdaden die eerder niet opgelost konden worden, ook wel cold cases genoemd.

Met nieuw bewijs en een dosis scherpe intuïtie weet het team de daders van de heropende zaken alsnog achter de tralies te krijgen.

Lilly wordt moe van Moe
In 1966 verdween een jonge vrouw van een schip. Er werd aangenomen dat ze zelfmoord had gepleegd door overboord te springen. Maar tijdens de renovatie van het schip in 2009 werden haar stoffelijke resten gevonden.

Het team dook in het zesde seizoen van Cold Case in het verleden van de vrouw en stuitte op Moe Kitchener, drillinstructeur van de militaire academie. Hij was betrokken bij het wegmoffelen van het lichaam van de vrouwelijke rekruut.

Toen Lilly ontdekte wat hij had gedaan, probeerde Moe haar te vermoorden. Hij reed haar met auto en al het ijskoude kanaal in. Ze overleefde de aanslag op het nippertje.

Lilly moet nu getuigen tegen de vrouwonvriendelijke legerofficier. Tot haar schrik is ze voorlopig nog niet van Moe af: hij zal in dit nieuwe seizoen nog vier keer terugkeren.

Reageren