NET 5 kondigt Dansmaand aan

De dansschoenen kunnen uit de kast en de heupen mogen los, want februari is Dansmaand bij Net5. De zender trakteert haar kijkers de hele maand op dansfilms waarvan er veel nooit eerder op tv zijn vertoond. ?

Op dinsdag, woensdag en donderdag komen onder andere de tv-premières van Make it Happen, True Confessions of a Go Go Girl en High School Musical 3 voorbij. Met ook nog eens echte klassiekers als Fame, Footloose en Grease 2 én een wekelijkse workout waar de kijker zelf aan mee kan doen, zit de echte dansliefhebber in de maand februari helemaal goed bij Net5.

Maand vol films
In de ‘Februari Dansmaand’ komen alleen dansfilms aan bod. Drie dagen in de week zijn gereserveerd voor films waarin acteurs als Antonio Banderas (Take the Lead), Zac Efron (High School Musical 3), Richard Gere (Shall we Dance?), Julia Stiles (Save the Last Dance) en Beyoncé (Dreamgirls) de hoofdrollen spelen. Naast eerder genoemde titels komen er nog andere premièrefilms voorbij. Stick It, The Cutting Edge, Yellow, Camp Rock 2 en The Wedding Dance worden door Net5 allemaal voor het eerst op tv gebracht.

Zelf meedansen met Lisa Rinna
Voor wie niet stil kan blijven zitten en zelf wil meedansen is er goed nieuws. Op de zaterdagmiddagen in februari staan bij Net5 namelijk de workout videos van Lisa Rinna op het programma. Iedere week leert voormalig de Melroce Place-actrice de Net5-kijker een nieuwe dans, variërend van Hip Hop tot de Jive. Met al deze dansfilms en workouts gaat de Net5-kijker een swingende maand tegemoet.

Reageren