Nicolette 'doet' Achmea kennisquiz

Nicolette van Dam gaat komend seizoend de Achmea kennisquiz presenteren. Hiermee treedt de actrice en presentatrice (eerder leidde ze samen met Carlo Boszhard Ik wed dat ik het kan in goede banen en ze is momenteel te zien in De bloemenstal) in de voetsporen van Chazia Mourali.

In het nieuwe seizoen van de Achmea kennisquiz gaat het er een beetje anders aan toe dan je gewend bent. Er is niet alleen een nieuwe presentatrice, ook de quiz zelf wordt helemaal anders.

Jongens tegen meisjes
De quiz staat nog steeds in het teken van brugklassers die uiteindelijk kans maken op een carrièrefonds van maximaal 250.000 euro. Maar dit seizoen strijden de jongens en meisjes tegen elkaar in een 'battle of the sexes'. En ook de ouders van de kandidaten spelen een belangrijke rol in de finale.

Uitdaging
Nicolette heeft er in ieder geval veel zin in. "Ik vind het een enorme uitdaging om zo'n gevestigd programma als de Achmea kennisquiz te mogen presenteren. Ik sta versteld van de kennis van de 'youngsters'. Ik weet zeker dat het een leuke sfeer wordt in de studio."

Reageren