Nieuw op tv: Beat de Mol

Vanaf 19 april zendt Veronica het nieuwe spelprogramma Beat de Mol uit. Johnny de Mol (31) neemt het iedere week op tegen een bekende Nederlander. Twee van de kandidaten die meedoen zijn Georgina Verbaan en Winston Gerschtanovitz.

In afleveringen van anderhalf uur wordt elke week door Johnny en zijn tegenstander iemand gezocht die iets héél goed kan.

"Slechts twaalf uur hebben Johnny en zijn tegenstander de tijd om die ene persoon te vinden die op 80-jarige leeftijd in een Ferrari Testarossa een lastig parcours kan afleggen. Of die nagelstyliste die zo snel mogelijk een band kan verwisselen," zo meldt een woordvoerder.

De grote beperking is dat zulk talent in een vooraf aangewezen dorp of stad gevonden moet worden: "Het is algemeen bekend dat Johnny iedereen kent en alles kan regelen. Maar kan hij dat ook in Klazienaveen?"

De strijdende partijen hebben wel een troef achter de hand: "Omdat er veel op het spel staat, mogen Johnny en zijn tegenstander één opdracht zelf uitvoeren en voor één opdracht een familielid, vriend of kennis inschakelen."

Een vakjury in de studio beoordeelt vervolgens wie de meest talentvolle inwoner heeft meegebracht. Snelheid, originaliteit en creativiteit wegen ook mee.

De verliezer hoeft niet lang te treuren, want in het finalespel kan hij of zij alsnog de overwinning behalen.

Reageren